Azonnali cégkivonat beszerzés bankkártyás fizetéssel

Azonnali cégkivonat beszerzés bankkártyás fizetésselA cégkivonat az egyik olyan céges dokumentum, melyre rendszeresen szükség van egy vállalkozás életében. Mivel 30 napig érvényes csak, ezért igényelni is rendszeresen kell, és nem csak munkaidőben, hanem bármikor szükség lehet rá. A bankkártyás fizetésnek köszönhetően azonban bármikor azonnal beszerezhető egy hiteles cégkivonat, munkaidőn kívül is.

Cégkivonatokat több különböző szolgáltató is állít ki online, az adatokat központi adatbázisból kapják, ami biztosítja azt, hogy mindig aktuális információkból készítik el a dokumentumot. A cégkivonat készítésnek van azonban egy sajátossága, csak akkor készítenek el egy cégkivonatot, ha beérkezett a szolgáltatóhoz a cégkivonat ára. Az előreutalás és a bankkártyás fizetési lehetőségek közül viszont csak a bankkártyás fizetés automatizálható, a banki átutalás ráadásul nem is azonnali, várni kell, amíg az összeget jóváírják a szolgáltatónál.

A cégkivonat azonnali beszerzése úgy működik, mint egy hagyományos online vásárlás. Ki kell választani a céget és a dokumentum típusát, majd pedig meg kell adni a számlázási adatokat. A cégkivonat igénylés leadását követően egy megszokott bankkártyás fizetési felületen kell kifizetni a dokumentum árát. A sikeres bankkártyás fizetésről a szolgáltató automatikus értesítést kap, és utána szintén teljesen automatikusan el tudja készíteni a hiteles cégkivonatot, majd pedig kiküldi a vásárló által megadott e-mail címre.